Külföldi munkavégzés: Közvetítő céggel vagy munkáltatón keresztül? Tudj meg többet!

A munkaerő közvetítő cégek működését mindenki ismeri. A közvetítő cégek elvégzik helyetted a szervezési feladatokat, azaz keresnek neked egy külföldi céget, akiknél dolgozni fogsz, keresnek neked egy ideális albérletet, intézik a lakbért, valamint a bejárásodat.
Külföldi munkavégzés: Közvetítő céggel vagy munkáltatón keresztül? Tudj meg többet!

A külföldi munkavégzés több tényező miatt is vonzó lehetőség lehet számodra - magasabb fizetés, modern környezet és hosszú távú, stabil munka. Nyelvtudás nélkül azonban nehézkes az ügyintézés. A közvetítő cégek vagy a munkáltató segítségét vedd igénybe? Melyik az ideálisabb és jövedelmezőbb számodra?

Cikkünkkel néhány olyan tippel szolgálhatunk neked, amely segíthet eldönteni, hogy kinek a segítségét érdemes igénybe venned, ha a külföldi munkavégzés mellett döntöttél.

A közvetítő cég és munkáltató közötti különbség

A munkaerő közvetítő cégek működését mindenki ismeri. A közvetítő cégek elvégzik helyetted a szervezési feladatokat, azaz keresnek neked egy külföldi céget, akiknél dolgozni fogsz, keresnek neked egy ideális albérletet, intézik a lakbért, valamint a bejárásodat. Mindezt egy kiemelkedő díj fejében, melyet minden egyes hónapban levonnak a kemény munka által megkeresett fizetésedből.

Összességében ilyen felállásban rengeteg plusz költséget rónak rád. Nyelvtudás és ismeretség hiányában azonban kifejezetten nehézkes lehet a papírmunka és a felvételi folyamat kivitelezése, éppen ezért jó megoldás, ha egy megbízható munkáltatón keresztül vállalsz külföldi állást.

A Betonvas.eu a munkáltató, nem közvetítő, tehát nincsenek rejtett költségek!

A Betonvas.eu cégcsoportnál magyar nyelvű szerződést kapsz - így nem fognak meglepetések érni, valamint magyar munkatársakkal, magyar főnököknek fogtok dolgozni, így nyelvtudásra sem lesz szükséged! A munkáltató szállást biztosít számodra és fizeti mind a rezsit, mind a lakbért, mind pedig a szállás és az üzem közötti ingázás költségeit.

A közvetítőkkel szembeni legnagyobb különbség pedig az, hogy a munkáltató mindezt teljesen ingyenesen végzi, rejtett költségek nélkül! Nem kell visszatérítened az általuk befizetett összeget, valamint a fizetésedből sem kerül levonásra!


Havi 1 hét pihenő, külföldi biztosítás és előleg.

Kell ennél több?

A Betonvas.eu cégcsoportnál minden egyes hónapban 3 vagy 4 ledolgozott hetet követően 1 egész hetet pihenéssel tölthetsz, Magyarországra haza utazhatsz a családodhoz.

Mi jár a külföldi munkavégzésért?

A kezdet nem egyszerű, azonban egy igazán jó munkáltató nem hagy cserben. Amennyiben megszorulsz előleggel segít ki. Az első munkanapodtól kezdve biztosított leszel, ingyenesen kapsz beteg- és balesetbiztosítást egyaránt.

A munkavégzéshez nincs szükséged végzettségre, sem pedig nyelvtudásra, csupán erőnlétre, kitartásra és elhivatottságra. Annak ellenére, hogy a munka kemény, monoton és férfias, valamint sok talpalással jár, megfelelően kompenzálják erőfeszítéseidet. A kezdő fizetés 1.300-1.700 € az adózás után, így minden egyes hónapban legalább ekkora összeget kapsz egyenesen a bankszámládra.

Amennyiben felkeltette a lehetőség az érdeklődésedet, akkor jelentkezz még ma és keress kiemelkedően!

Kapcsolódó cikkek

Külföldi munkavégzés: Közvetítő céggel vagy munkáltatón keresztül? Tudj meg többet!

Külföldi munkavégzés: Közvetítő céggel vagy munkáltatón keresztül? Tudj meg többet!

A munkaerő közvetítő cégek működését mindenki ismeri. A közvetítő cégek elvégzik helyetted a szervezési feladatokat, azaz keresnek neked egy külföldi céget, akiknél dolgozni fogsz, keresnek neked egy ideális albérletet, intézik a lakbért, valamint a bejár